Фирма Дани-Д е на пазара от 1997 година. Занимава се със всякакъв вид стъкло. Със времето и нарастващият интерес от страна на клиентите, динамично променящите се технологии, ние се стремим да подържаме един висок стандарт с който, да задоволим всички желания на клиентите си!
Повечето от поръчките, които изпълняваме налагат обработването на стъклото - кантиране, фасетиране, отвори за панти на огледални врати, за да добие стъклото елегантен и естетичн вид.
Фирма Дани-Д предлага на клиентите си изработване на:
- праволинеен кант - нашата машина, с помощта на отдадени на работата си майстори, успяваме да кантираме стъкла и огледала от 4 мм до 19 мм. Дани–Д е една от компаниите, която наглася машината си да кантира стъкълца с размери 90мм х 90мм и да увеличи страничните фаски така, че да са пригодни за всички видове компании и вкусове
- неправолинеен кант – с помощта на машината за неправилни форми, фирма Дани-Д кантира елипси, кръгове, плотове за маси, бар-плотове, огледала. Изработват се всякакви форми и размери, по желание на клиента.

Известни сме с кратките си срокове на изпълнение на поръчките, без това да повлияе на качеството.
Нашите клиенти, чиято връзка е изградена на доверието и всеобщите облаги е ключа към успеха ни през всичките тези години.

Всички права запазени! | Дани Д - Петьо Делчев ЕООД. © 2017 | Another great website by bizneslist.com | Мобилна съвместимост